Fujitsu i Göteborg söker en specialist inom digitalisering, ärende- och dokumenthantering för att arbeta som expert både med Fujitsus egna produkter och lösningar samt med produkter och lösningar från våra partners. Dina kunder finns ofta inom stora offentliga organisationer eller stora företag.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att vara att arbeta med förstudier, verksamhetsanalyser, processutveckling och utredningar inför förändringar inom IT och verksamhet. Du kommer även att agera rådgivare gällande förändringar inom IT-system, arbetssätt och organisation. Du bidrar till utvecklingen av Fujitsus egna produkter inom området och gör även konsultuppdrag hos våra kunder. Du kommer också att medverka i kunddialoger, kundpresentationer, offertarbete och annat säljstöd.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av arbete med digitalisering, ärende- och dokumenthantering inklusive arkivering, gärna inom offentlig sektor. Du är väl bekant med arbetssätt, rutiner och lösningar för digitalt bevarande (e-arkiv) och har god kunskap om standarder och regelverk inom området. Du är en van workshopledare har erfarenhet som projektledare och verksamhetsutvecklare i flera uppdrag. Du har god kommunikativ förmåga, både på svenska och engelska och du har relevant akademisk examen.

Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten, kontakta helena.kronquist@se.fujitsu.com, 0708 479 818.

Välkommen med din ansökan till helena.kronquist@se.fujitsu.com. Urval och intervjuer sker löpande.

Om Fujitsu
Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har närmare 1000 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter.

För mer information, vänligen besök: http://se.fujitsu.com och https://www.youtube.com/user/Fujitsuglobal