Produktinformation – Visual Arkiv API

Produktinformation – Visual Arkiv API

Visual Arkiv API

Detta API möjliggör att hämta ut information på varje nivå av förteckningen. Man kan också hämta ut alla arkiv på en gång. APIet möjliggör att andra system kommunicerar med Visual Arkiv med hjälp av förfrågningar och svar. APIet innehåller information om hur utvecklare ska strukturera sina förfrågningar.

En fördel för kund är att man inte behöver lära sig hur databasen ser ut och man behöver inte sätta sig in i hur vi strukturerat informationen i Visual Arkiv. Vi som utvecklar Visual Arkiv kan fortsätta göra uppdateringar i databasen utan att det påverkar andra tjänster och funktioner.

Krav

Visual Arkiv API kräver en lokal klientinstallation av Visual Arkiv.

I dagsläget erbjuder vi det inte som tjänst.

Tilläggstjänster

Visual Arkiv har funnits på marknaden över 30 år och vi har gedigen erfarenhet av att hjälpa till i alla led, från produktsupport och utbildning till installation och teknisk support.

Utöver ordinarie support och underhåll, kan vi hjälpa er med era specifika behov och önskemål. Vi erbjuder enskilda avgränsade tjänster eller skräddarsydda paketlösningar om så önskas. Vid behov kan vi utföra konsulttjänster på plats hos er eller på distans om uppdragets karaktär tillåter.

Exempel på tjänster vi utför

  • Konvertering från andra system
  • Installation av Visual Arkiv
  • Uppgradering till senare versioner
  • Skräddarsydda utbildningar

Kontakt för tilläggstjänster

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa till med eller diskutera era behov och önskemål kontakta:

Maria Lindquist, Kundkontakt för Visual Akriv

tel  070 793 79 18

mail  maria.lindquist@fujitsu.com

Prova Visual Arkiv kostnadsfritt i 30 dagar