Vill du ha ett varierande arbete där du som systemarkitekt/systemutvecklare kommer att arbeta med väletablerade system för dokument-, ärende- och arkivhantering för företag, myndigheter och organisationer.

Arbetsuppgifter
Du kommer få en viktig roll i vårt team i Göteborg. Dina arbetsuppgifter kommer att variera allt ifrån system- och arkitekturfrågor till utveckling och kundsupport. Du kommer också att medverka i användarträffar, utbilda kunder och göra konsultuppdrag hos våra kunder.

Vem är du?
Vi söker dig som är ansvarstagande och gillar problemlösning. Du har bakgrund som systemutvecklare eller IT-arkivarie och har ett stort intresse för både teknik och arkiv- och informationshantering.

Du har goda kunskaper inom digital dokument- och informationshantering och arkivredovisning. Du är väl bekant med arbetssätt, rutiner och lösningar för digitalt bevarande (e-arkiv). Du har god kunskap om arkivrelaterade standarder (OAIS, metadatastandarder, filformatsstandarder, osv) och om regelverk inom arkivområdet. Det är meriterande om du har kännedom om offentlig förvaltning. Du har relevant högskoleutbildning inom systemvetenskap, arkivvetenskap eller liknande samt flera års erfarenhet av utveckling av webbtjänster, integrationer samt systemutveckling med Visual Studio .NET och SQL Server. Meriterande är erfarenhet av arbete med produkterna Documentum, Sharepoint, Episerver och olika OpenSource-lösningar för e-arkiv.

Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten, kontakta camilla.lind@se.fujitsu.com, eller 0705-74 39 11.
Välkommen med din ansökan till camilla.lind@se.fujitsu.com. Urval och intervjuer sker löpande.

Om Fujitsu
Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har närmare 1000 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter.

För mer information, vänligen besök: http://se.fujitsu.com och https://www.youtube.com/user/Fujitsuglobal